|
Sunday, 06 December 2009 21:00 |
|
نرم افزار جديدي در آمريكا طراحي شده است كه از طريق مقابله با عادت نوشتن پيامك هنگام رانندگي، خطر تصادفات ناشي از نوشتن پيامك را كاهش خواهد داد.
شبكه تلويزيوني فاكس نيوز اعلام كرد؛ فناوري جديدي به وجود آمده است كه ظاهراً ميتواند جلوي نوشتن پيامك هنگام رانندگي را بگيرد. كورتني كيلي خبرنگار فاكس نيوز در گزارشي زنده از واشنگتن در توضيح اين خبر گفت: اين نرم افزار كه "زوم سِيفتي " (Zoom Safety) به معني ايمني تمركز نام گرفته است هفته آينده به بازار ميآيد. اين نرم افزار را ميتوان روي تلفنهاي همراه دانلود كرد؛ هدف از طراحي اين نرم افزار منظم كردن رفتار جواناني است كه عادت دارند پشت فرمان پيامك بنويسند. اين نرم افزار زماني كه فرد با سرعت 10 مايل در ساعت ( 16 كيلومتر در ساعت) مشغول رانندگي است به صورت خودكار تلفن همراه را در حالت "زوم سِيفتي " قرار ميدهد. بلافاصله بعد از فعال شدن اين نرم افزار در يك پيام ايمني به راننده اعلام ميشود از نوشتن پيامك هنگام رانندگي خودداري كند. همچنين پيامهاي كليشهاي همچون "مادر نگران من نباش "، "پدر من مشغول رانندگي هستم " و "مادر من حالم خوب است و نميتوانم به تلفن جواب بدهم " براي والدين يا همسر و ساير افرادي كه فرد شماره آنها را انتخاب ميكند ارسال ميشود. اين نرم افزار همچنين امكان به روز كردن حساب شخصي فرد در سايتهاي اجتماعي فيس بوك و توئيتر را هم فراهم ميكند. به كمك اين نرم افزار هرگاه فردي بخواهد براي راننده پيام بفرستد يا با وي تماس بگيرد دستگاه تلفن به صورت خودكار پيام ميفرستد كه من اكنون درحال رانندگي هستم بعداً با شما تماس ميگيرم. اين نرم افزار فعلاً كابرد محدود دارد اما در آينده قابليت نصب روي انواع گوشيهاي تلفن همراه را پيدا خواهد كرد.
|