Home اخبار Latest نرم افزار مقابله با نوشتن پيامك هنگام رانندگي
نرم افزار مقابله با نوشتن پيامك هنگام رانندگي Print E-mail
User Rating: / 1
PoorBest 
Sunday, 06 December 2009 21:00

نرم افزار جديدي در آمريكا طراحي شده است كه از طريق مقابله با عادت نوشتن پيامك هنگام رانندگي، خطر تصادفات ناشي از نوشتن پيامك را كاهش خواهد داد.

شبكه تلويزيوني فاكس نيوز اعلام كرد؛ فناوري جديدي به وجود آمده است كه ظاهراً مي‌تواند جلوي نوشتن پيامك هنگام رانندگي را بگيرد.
كورتني كيلي خبرنگار فاكس نيوز در گزارشي زنده از واشنگتن در توضيح اين خبر گفت: اين نرم افزار كه "زوم سِيفتي " (Zoom Safety) به معني ايمني تمركز نام گرفته است هفته آينده به بازار مي‌آيد.
اين نرم افزار را مي‌توان روي تلفن‌هاي همراه دانلود كرد؛ هدف از طراحي اين نرم افزار منظم كردن رفتار جواناني است كه عادت دارند پشت فرمان پيامك بنويسند.
اين نرم افزار زماني كه فرد با سرعت 10 مايل در ساعت ( 16 كيلومتر در ساعت) مشغول رانندگي است به صورت خودكار تلفن همراه را در حالت "زوم سِيفتي " قرار مي‌دهد. بلافاصله بعد از فعال شدن اين نرم افزار در يك پيام ايمني به راننده اعلام مي‌شود از نوشتن پيامك هنگام رانندگي خودداري كند.
همچنين پيام‌هاي كليشه‌اي همچون "مادر نگران من نباش "، "پدر من مشغول رانندگي هستم " و "مادر من حالم خوب است و نمي‌توانم به تلفن جواب بدهم " براي والدين يا همسر و ساير افرادي كه فرد شماره آنها را انتخاب مي‌كند ارسال مي‌شود.
اين نرم افزار همچنين امكان به روز كردن حساب شخصي فرد در سايت‌هاي اجتماعي فيس بوك و توئيتر را هم فراهم مي‌كند.
به كمك اين نرم افزار هرگاه فردي بخواهد براي راننده پيام بفرستد يا با وي تماس بگيرد دستگاه تلفن به صورت خودكار پيام مي‌فرستد كه من اكنون درحال رانندگي هستم بعداً با شما تماس مي‌گيرم.
اين نرم افزار فعلاً كابرد محدود دارد اما در آينده قابليت نصب روي انواع گوشي‌هاي تلفن همراه را پيدا خواهد كرد.

نظر خواهی

آیا از سرویس های پیامک استفاده کرده اید؟

ارتباط یا ما

آدرس: تهران-کرچ
Tel: 0912 4608266
Mob: 0936 3626864
telefax: 0261 3510352
Email: info@payamak.com
Website: www.Payamak.com

Who's Online

We have 6 guests online

Statistics

PHP : 5.2.11
MySQL : 5.0.89-community
Time : 10:34
Caching : Disabled
GZIP : Enabled
Content View Hits : 71900

پیامک با نام تجاری شما

تا بحال پیامکها با شماره به گوشی میزبان ارسال میشد, که در بعضی مواقع بعلت ناشناس بودن شماره برای دریافت کننده آن پیام خوانده نمیشده, برای اثرگذاری تبلیغاتی بیشتر از این پس پیامکهای شما با نام شما ارسال خواهد شد.